"

nick

Sunday, December 6, 2009

satu hari di Genting

haaa....ni la perancangan yang singkat..kami ke Genting Highland...memang enjoy...walaupun jantung rase cam nk tercabut hahaha...



xpuas main lg...tp kene balik jgk..tertinggal bas kn naye.hurm...ble lg leh g genting ni...lain kali klu dpt p sama2 korang lagi...nk sgt tgk awin naik space shoot tuu..hehehe..



11 comments:

  1. klu org nak sponser g genting sbb suh naik space shoot tu...dop g pun dop apa kak erin....takut sapa bwh kerang cokeng.....hehehhehe

    ReplyDelete
  2. ala kak erin bukan tak tau awin tu mcmaner....hehheehe....best sangat...enjoy....

    ReplyDelete
  3. pergghhhh!!! kak win xboh naik mender 2 ker..?
    hahhaha..dop cy & dop leh terima.. :p

    ReplyDelete
  4. win: mental je tu win...hok lain leh lps..hok ni mesti leh nyer...

    fiza: awin tu bukan gane fiza...ye nk sokongan kuat je tu...

    fazi: meeeemang bez,mcm budak tu kte "NAK LAGI...NAK LAGI.." HEHEHE

    shidah: ganas di luar x bererti dalamam dia pn kuat..awin xleh nk buang sume rse gayat dia lg tu..mcm mn pun, dah lps jgk skyway & 3 permainan tinggi hehehe.awin...awin...itula dia..

    ReplyDelete
  5. hakhakhakhak...sy ni gayat skit...duk tempat tinggi nak luruh jantung tau dop...hakhakhak

    ReplyDelete
  6. awin..mende yg lbh tinggi awin leh naik...yg ni x langgar awan lagi nih...nt leh nk buat kenangan & pengalaman dalam hidup..hahaa

    ReplyDelete
  7. rindu nk g gnting..
    huhu..
    plan nk g gnting gak...
    tp ade mslh len lak..
    huhu

    ReplyDelete
  8. lionteen: masalah ape tu???
    xpe2..slesaikan masalah tu dlu..
    dh bebas dr masalah blh la naik genting..
    blh gk hilangkn tension...hehehe

    ReplyDelete

 

blogger templates | Make Money Online